Lid worden

Schrijf u nu in!


Als lid van Fitness Carnisselande heb je toegang tot alle faciliteiten 7 dagen in de week. We hebben een ruim aanbod van krachtapparatuur tot aan groepslessen. Al onze apparatuur is het nieuwste van Matrix! Ervaar zelf de goede kwaliteit. Advies nodig over hoe je het beste je doel kunt bereiken? Maak dan telefonisch een afspraak bij één van onze gecertificeerde trainers. Wil je een keer proef trainen? Dat kan uiteraard ook. Klik op de link hieronder om te kijken welk abonnement erbij je past!

Ik wil lid worden


Dagkaart gekocht of al een keer gesport dus geregistreerd? Log dan in
 

Wat kun je met een dagkaart?


Een dagkaart biedt de mogelijkheid om kennis te maken met onze club, dit kun je een paar keer doen of onbeperkt indien je flexibel wilt komen trainen. Je kunt gebruik maken van de fitness en onze groepslessen tijdens een bezoek.
Voor de groepslessen dien je je telefonisch op te geven via het nummer 0180-624844. Voor een fitness bezoek hoeft u niet te bellen, maar kun je binnen onze openingstijden langskomen.


Persoonlijk begeleiding met schema!


Wij bieden 7 dagen in de week begeleiding afgestemd op jouw wensen. Je krijgt een gratis persoonlijk schema! Bel voor een afspraak en meer informatie hierover met 0180-624844.
 
Cookie instellingen